30 juni, 2012

Lördagsjobb


Tänk vad vissa är påhittiga...
Som här, ett gammalt notställ som blivit lampa och gamla kartor som ramats in.
Ja, ibland fastnar man verkligen i "shoppinghysterin" och vill ha NYTT när det egentligen är MYCKET COOLARE med gammalt och 100% eget!!


Att tvätta eller gå naken, är valet inte svårt att göra men det får en på bättre humör och en bra sporre!

Idag ska det arbetas i Bönhuset för fullt. Stora favoritkillen är hos sin far och lilla Rumpnissen ska vi kolla med farmor och farfar om de vill förbarma sig över...
Huset ska isoleras klart, bara några få ställen kvar nu, sen ska det städas så skivorna kan beställas hem nästa vecka. Tänk när det kommer skivor på väggarna, då känns det liksom nästan FÄRDIGT.
Känner mig stolt över vad vi åstakommit även om det är lång väg kvar men nu ser vi ljuset i tunneln!

28 juni, 2012

Guldgrävare


Så här känns det ibland...
Att man jobbar och jobbar och jobbar men inte riktigt får de resultat man trodde att man skulle se. Det är ju faktiskt då man INTE ska ge upp utan motivera sig själv att känna tryggheten i att man får SKÖRDA den sådd man en gång satte frön till. Så det är lite rättvist i livet ibland, att man får det man förtjänar.
(Jag vill gärna tro att det är så ialla fall, fast jag vet att det inte är sanningen för vissa..)
Jag ska se till att det blir så i mitt fall!
Har "deadline" för ett antal mål detta år och ska göra mitt yttersta för att det SKA HÄNDA.
Märk väl, jag kommer inte att känna mig misslyckad på nåt sätt om något av målen inte slår in just i år. Utan jag har lugnet i mig och VET att det jag har i sikte kommer till mig!

Det som har kommit till mig under detta år är just att det landat ett ENORMT självförtroende i att JAG kommer att LYCKAS. En behaglig känsla att ha i kroppen! En hjälp på vägen, ett stöd och ett lugn.

Så - keep digging...