31 maj, 2012

Uppåt väggarna

Pinterest är väl ett fantastiskt idéförråd och inspirationskälla vid dagar som dessa..


De här rislamporna har klätts med papperscirklar. Vilken kul idé! Billigt dessutom.

Tapet från Sandberg

Idag är jag hemma och bara gosar med min ynkliga lilla rumpnisse. Hon lyckades med nr 2 i morse, vilket borde ha hänt för flera dagar sen. Jisses, det var som en smärre förlossning för stackarn. Hon använde sig till och med av andningstekniken och hyperventilerar genom näsan. Lilla vän!

Mr Perswall och ett fantastiskt surdegsrecept - vem vill inte ha det i köket?

Inte nog med det, så har hon gått och skaffat sig hög feber också.
Nu har hon somnat för andra gången i soffan helt utslagen. Hon blir så frustrerad när hon är vaken och vill både hoppa studsmatta och åka och hälsa på den ena och den andra. Tårarna rinner hur man en försöker förklara. Tur att Pippi Långsprump ville komma och visa sig i tv-rutan...hon är väl fantastisk!

Mr Perswall

Själv har jag roat mig med att hitta tapeter som jag gillar. Så sjukt att försöka föreställa sig färdiga rum, men nånstans måste man ju börja bestämma sig.

Mr Perswall

Mr Perswall har ju förkommit tidigare här på bloggen och jag kommer säkert att göra det igen. Kan inte släppa dem, det finns så många coola, annorlunda tapeter.
Nån som har erfarenhet på det där att sitta med det "det där asfräna alternativet" och sedan valt "den där säkra.."?? How to do? Är man inte tråkig om man väljer det säkra eller är man förnuftig?
Usch, jag har alltid velat vara den vågade och provat allt som andra varit rädda för. Så varför fega ur en sån här gång. Vi snackar ju inte om att göra en rutchkana i köket utan ett val av färg på väggen...hallå.

Tokkul (ser ut som man stavat fel, ha ha) är det hur det än slutar!
Mindre kul är rumpnissen med feber...men det är ju övergående som tur är.
Kram på Er alla

1 kommentar:

Wilma sa...

Pluttan då! Hoppas hon mår bättre i morgon.

Ja du Anna panna! inte lätt att välja när det finns så mycket fint, tokigt och galet underbart att välja på vid inredning. Men... det går ju alltid att tapetsera/måla om om man inte blir nöjd. Våga, var lite crazy du och Mr R!

Blev inspirerad av den sista köksväggen, skulle vara kul med en massa olika vin namn på "ettiketterna". Man kan sitta och prata vid maten om de man provat.

Försöker också klura ut hur vi ska ha det i nya stugan, velar hit och dit (ovanligt va!)

Kram, hälsa alla, saknar er.
Själv