02 juli, 2009

Inomhus

Idag har jag haft en pysseldag som faktiskt tillbringats inomhus.

Var ute i solen ett par timmar på morgonen men det räcker faktiskt.

Har grytan som puttrar på spisen samtidigt som det bakades Havretekakor och tvätt och disk skötte sig själva. Gud så smidigt det är med alla maskiner. Inte undra på man kan skryta med att vara en Superwoman lite då & då.







I vårt portlider står borden och bänkarna kvar sen midsommardagsfesten. Skönt att ha om man vill sitta under tak och är några stycken. Tänk va enkelt det kan vara om man bara har förutsättningarna. Har ju inte kostat oss ett öre och tog knappt en timme att ställa iordning. Att dessutom dekorera med blommor från trädgården är både det vackraste och mest ekonomiska (säger en väl tränad gangsing...).






Igår kväll fick jag hem mitt älskade vilddjur och även hans kusin, så lite livat lär det ju ska bli ett par dagar framöver. Kanske en tur till Bästen med lite gott fika...
Hörrni, kom ihåg att smörja in Er med solskyddsfaktor! Om Ni mot förmodan skulle bli röda så har Ni väl hört att det bästa att ha på kroppen är Aloe Vera! Gudomligt för en rödtopp som mig eller för alla som har ljus hy och inte kan "bo" i solen.
Ett annat tips är också våran Aloe spray som duschas på huden efter sol eller efter myggbett. Toppen att använda även till djuren för att få ner det i pälsen. Kan även sprayas förebyggande gällande fästingar - de verkar inte gilla den så bra.

2 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

hallå där superwoman.. vad duktig du är.. och så härliga bilder du bjuder på

det där med aloe vera.. perfekt tips

ha det gott
och kram
A-C

MaFiJoLe sa...

Tack för en härlig stund i upplevandet av dina tankar här på bloggen kring händelser i livet, Anna! Så fint det är och blir med hemmet, familjen, djuren, kärleken, jobbet...! Vi tänker på och längtar efter er alla! Varma hälsningar till er alla goa där uppe i Dalarna från kusinfamiljen i Västerås