26 maj, 2009

Long time no see...

Nej nu har väl alla hunnit fundera ut vad det är som har hänt..?
Om jag säger att det inte har med barn att göra, så kan hälften av Er slappna av.


Ett paket till Jossan med två hästar...

Det har faktiskt med ett hus att göra!
Vi har ÄNTLIGEN fått beskedet att vi ska få "bönhuset".
Redan då vi flyttade till Arvslindan var vi rörande överens om att det var synd att bara låta huset stå och förfalla. Den gamla skolan, som det också varit, är en otroligt vacker byggnad men behöver som allting annat lite omsorg.
Jag och mannen har tusen idéer på vad man skulle kunna använda huset till och har massor med planer. Nu när det äntligen är vårt så är det helt plötsligt mer allvar i planerna...


... som ska till två tjejer

Samtidigt som planerna svävar iväg så är det riktigt roligt och mycket med jobbet nu. Samtidigt ska naturligtvis hallen göras klar... blir RIKTIGT bra! Ett antal beställningar ligger på tur på hästar, brädor och hästlampa (förlåt Mona...den kommer), bara hästarna ligger på drygt 20 i beställningslistan.
Ja, här går vi inte sysslolösa heller!
Lägg till en rejäl förkylning med ett konstant rinnande öga, så tror jag att vi fått med det mesta.



Några avbrott blir det då det tagit sig in nya familjemedlemmar.
Har lite problem (okej då - fobi) med insekter. Speciellt när dem överstiger 2 cm eller är en spindel. Den här krabaten passerade 2 cm med råge... faktiskt närmare 4 cm lång.
Som tur var så tog mannen hand om den - båda gällande fotografering och utkastning!
Tänkte att Ni snart skulle få lite bilder på Bönhuset...och hallen...och nyplanteringarna!
Oj, det blir många inlägg med många bilder.
Ha det så länge!
PS. Nu ska familjen Mys ha filmkväll med snickerskakor. Njutning på hög nivå!

2 kommentarer:

MonaA sa...

Hej Anna! Ja, jag har börjat fundera vart du tagit vägen, inte för hästlampans skull (ingen panik, ta det när du får tid!), men för att du inte synts till på bloggen på ett tag, och så var du inte med på frukosten idag! Vi saknade dig!
Men nu förstår jag, det är mycket för dig nu, och så är det ju i livet ibland! Stort GRATTIS till ert Bönhus, ska bli spännande att få se det, och hallen, och nyplanteringarna!!

Och du, jag har också fobi för sådär stor insekter, fy då! Hoppas ni blev av med den nu, och att den inte kommer tillbaka!

Kramar!
Mona

Annica sa...

Jag säger som en viss gymnastikoverallsklädd man brukar säga: ÄNTLIGEN! Det var riktigt roliga nyheter. Jättegrattis till er allihopa.
Puss Annica