01 juni, 2009

Glad att jag är JAG


Ovan - blivande land, nedan - liljekonvaljhav

Vilken helg!!!
Helt galet härlig!
Fredagskvällen spenderades i Gustafs hos en kollega som nyligen börjat jobba i företaget. Det blev en jättelyckad kväll, så klart.


Lördagen var det hallen som gällde för mannen medan jag servade med mat och assistans mm.
På kvällen var det FEST i Bergebo. En supergullig tjej som fyllde 30 och vi hade äran, tillsammans med ett fyrtiotal andra trevliga människor, att få vara med och fira!
Väldigt lyckad fest med skitgod mat, tävlingar, musik och nya ansikten. Kände ca 6 personer eftersom det inte är en gammal vän till mig. Tjejen är nämligen sambo med min mans gamla lumparkompis. Paret är hur goa som helst och skulle gladeligen umgås med dem båda anytime, anywhere...


Natten blev till morgon innan vi ramlade in hemma hos paret, där vi skulle sova. Den nyblivna 30-åringen for fram som ett jehu utsatt för oberäkneliga kastvindar på hinderbana...
Efter ett antal timmar med mungiporna uppdragna till franskanten hade jag nästan värk, längesen jag skrattade så mycket en hel kväll. Glad att jag var där!


Söndagen var också en njutbar dag... även för min sambo... kors i taket! Tack vare min rutin på fest körde vi på vitvinsdunk och smultroncider hela kvällen, vilket är en succé om man vill räcka länge!
Vaknade ensamma i lägenheten så vi tog lite frukost, en dusch och drog för att hämta bilen. Sen väntade MORS DAG firande på Fortuna i Forssa med halva, feta, tjocka släkten. Med god mat i magen och en ROS i handen hämtade vi sonen och drog hem till paradiset och hade myskväll!


Detta är PARADISET för mig!




Igår kände jag mig verkligen så där lycklig. Kär, uppskattad, älskad, lugn och med en väldigt rolig framtid som väntar med sååå mycket givande, utvecklande och tillfredställande händelser. Jag är så glad att jag är jag!

4 kommentarer:

MonaA sa...

Ljuvlig, Anna! Härligt att du är såå lycklig, det är du verkligen värd!
Hoppas vi ses snart!

Kramar!
Mona

Wilma sa...

Åhå... vill komma upp och njuta av all fägring i er grönskande gård!

Jo, blev lite tröst fynd, men inte alls det jag var på jakt efter...

Hade vi inte haft släpkärran med så hade jag säkert hittat hur mycket som helst. Buhu!

Kram, Qsen!

MonaA sa...

Och du, jag är också glad att du är du!
Kram igen!

annaslantliv sa...

Å du skriver så sprudlande glatt. Som ett barn, bekymmersfri och lycklig. Det är så härligt att höra, det smittar av sig på alla andra när man är så, du är ett föredömme för alla andra vuxna människor som lätt slinker in i tråkgnälltrött lunken. TACK!

För övrigt så har du 10 dagars öppet köp men efter det bytesrätt, men det var ju så länge sen du frågade det så du har väl hunnit till Kupolen för länge sen. ;-)

Kramar Anna