21 april, 2009

Forever badrum

Rundturen i huset fortsätter...

..till badrummet på övervåningen. Vi har även en mindre toalett med duschkabin och tvättmaskin på nedervåningen men är inte mycket att visa. En gammal klassisk våtrumstapet med blå blommor och en kabin som är från vet-inte-vad-talet, så det slipper Ni bilder på.


I detta badrum, som faktiskt var renoverat innan vi flyttade in, går det till och med att bubbla. Är personligen mindre förtjust i bubbel utan önskar hellre ett STORT hörnbadkar (lätt att göra rent).
Gillar att det ligger på övervåningen och man slipper tänka på att vara anständig hela tiden. Dessutom är utsikten gudomlig. Närmast utanför står vårt härbre (äldsta byggnaden i Arvslindan), så inga grannar i närheten som ser in. Däremot har vi utsikt över hustaken i nedre delen av byn och det är otroligt vackert när kvällssolen ligger på!



Förra veckan åkte min syster till Sydafrika med Forever som en belöning för att hon är bäst inom en viss genre i hela Sverige, det Ni!
Denna bräda, "Always & forever", gjorde jag till henne i present som hon har i rummet på öppna spisen. Nyfiken på att få höra på lördag hur dem haft det. Hela resan skulle avslutas med en safari, så jag antar att det skådats både lejon, zebror och giraffer... Spännande!

1 kommentar:

Bygatan sa...

Vad härligt det låter med att sitta i badet med sån utsikt!

Spännande för din syster med en sån resa. Fin skylt du gjort åt henne.

Ha en bra dag!

Kram Lena